Om oss

VRMD får dig att synas! Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå. Med över 30.000 produkter i vår webbshop har vi något för alla företag och alla tillfällen!

Sortimentet

På vår hemsida hittar du ett stort sortiment av reklam- och profilprodukter samt allt inom kontor & förbrukning. Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla de bästa produkterna i alla prisklasser.

Din profil är viktig

Vi hjälper till med märkning av alla slag. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.

Service

Vi har valt att satsa på en modern webblösning för att du oavsett dag och tid ska kunna titta på våra produkter i lugn och ro när du vill. Behöver du hjälp är vi aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller mail. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.

Vill du göra ditt företags eller förenings inköp ännu smidigare?
Då bygger vi kostnadsfritt er egna inköpsportal där era "favoritprodukter" hamnar i fokus. Perfekt för tex kontorsmaterial och förbrukningsartiklar, men också för arbetskläder och andra produkter som beställs regelbundet.


Korta fakta

Bolagsnamn
VRMD Solutions AB
Org.nummer
559300-0432
Telefonnummer
010-333 0 555
E-postadress
info@vrmd.se